ФОРУМ

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: Честит Празник!!!

Много здраве и отлични резултати в училище на всички ученици!!! На родителите - достатъчно време и търпение, за да общуват, работят и бъдат с децата си!!!
Попътен вятър!

Дата
Вложил
Заглавие

ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА 2010/2011

Тържественото откриване на новата учебна година ще започне в 9.00ч в двора на училището (стар квартал).

Дата
Вложил
Заглавие

Наближава новата учебна година!

Ето, че ваканцията е към своя край. Дано всички деца са изкарали неповторима и забавна ваканция!!! Но .... вече се подготвяме за трети клас....:) И в този ред на мисли да попитаме госпожа Миланова тази година какви тетрадки ще са ни необходими - по писане с широки редове и по математика с малки квадратчета или ако не какви? Има ли значение от колко листа ще бъдат? Ще имаме ли родителска среща преди началото на учебната година или ще бъде след започването й?

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: Наближава новата учебна година!

Дойде септемви и сайтът оживя :) . Да ще има родителска среща , но тя ще бъде след 15 септември . На бъдещите третокласници ще са необходими тетрадки с широки редове по БЕЛ и тетрадки с малки квадратчета или широки редове по Математика . Относно помагалата и сборниците , които трябва допълнително да закупите ще получите информация на родителската среща . Радвам се , че сте здрави . Надявам се да сте отпочинали и да не сте забравили да учите . Очаква ни една още по - интересна и вълнуваща учебна година . С нетърпение очаквам да видя колко сте пораснали през лятото . До скоро !

Дата
Вложил
Заглавие

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

Сладки дечица, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Пожелаваме Ви да си изживеете едно наистина неповторимо и незабравимо детство, изпълнено с много усмивки, радост и весели игри!

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

Един поздрав и от мен...Ето тук: https://bglog.net/blog/antoinetamilanova/site/posts/?bid=39671

Дата
Вложил
Заглавие

И от нас "БЛАГОДАРЯ"!

Присъединяваме се към благодарностите на родителите на Жорко със следното допълнение:
Всички благодарим на г-жа Миланова за това, че е невероятен учител и възпитател, защото тя наистина го заслужава!!! Искаме да кажем и още едно БЛАГОДАРЯ на МАМА ТОНИ, която безупречно се грижеше за децата ни на зеленото училище! :)

Дата
Вложил
Заглавие

ваканция

Благодарим на госпожа Миланова за топлите грижи и търпението с което ни учеше през изминалата година. Пожелаваме и да бъде все така усмихната, много здрава и да продължава със същата енергия да ни пълни главичките със знания.
На всички деца пожелаваме безгрижна и весела ваканция.

P.S На есен с песен.

Дата
Вложил
Заглавие

Последен учебен ден.

Мили деца, пожелавам Ви най-слънчевата, най-веселата и незабравима ваканция. През изминалата учебна година Вие положихте много усилия, трудихте се и постигнахте високи резултати. Бъдете все така отговорни, разумни, трудолюбиви и радвайте с успехите си своите родители и мен!
Бъдете здрави!
Снимки от последния учебен ден може да намерите на първа страница на сайта. Всички Ваши снимки от изминалата учебна година са качени в раздел "Албуми".

Дата
Вложил
Заглавие

Още снимки от Чифлика

В албума на първа страница са качени всички снимки от зеленото училище в Чифлика...:)).

<< 26 | 27 | 28 | 29 | 30 >>

News

Постижения

10.03.2012 14:48
В началото на 2012 година се проведоха няколко състезания, в които нашите ученици пожънаха страхотен успех. В трети кръг на националното състезание ИТ Знайко са класирани: Габриела Андреева - група А Маргарита Драганова - група А Венеса Красимирова - група А Огнян Владистлавов - група...
>>

Новини от първата родителска среща

17.09.2011 10:53
Информация за родителската среща, която се проведе на 16.09.2011г. може да намерите тук: Родителска среща - 16.09.2011г
>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Търсене

Дъга - сайт на І-б клас© 2008 All rights reserved.