ФОРУМ

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: за тържеството

Здравей!
Утре си е "учебен" ден, а тържеството си е друга тема...:)...Само с добри намерения слагам кавичките, разбира се...имайки в предвид, че е последен...А за тържеството ще е добре и да ги заведем поне 15-20 мин по-рано, да ги отпусне сценичната треска :):):)

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: Ре: за тържеството

Покрай ангажиментите ми с тържеството съм изпуснала тези въпроси...Извинете ме!!! Радвам се, че взаимно сте си помогнали!!!
ВЕСЕЛА ВАКАНЦИЯ!!!!

Дата
Вложил
Заглавие

относно тържеството

Г-жо Миланова,
утре в колко часа е добре да бъдем в Читалището? Ще има ли репетиция или е достатъчно и в 17.45 да сме там?

Дата
Вложил
Заглавие

16.05.09. Спортен празник

На 16.05.09г ще се проведе спортен празник в СОУ "Лет. Христо Топракчиев". учениците ще се събират в двора на старото училище.

Дата
Вложил
Заглавие

Тестове изходяща диагностика

Да, Снеже, така е. Другата седмица 18.05. и 19.05 ще бъдат неучебни дни, заради матурите на 12 клас. Затова графика ще бъде следния
14.05 - БЕЛ
15.05- роден край
20.05- математика
Тъй като по БЕЛ сме накрая на преговора. Припомнихме си и упражнихме най-важните изучени правила. Смятам, че е време за проверка..:)))). Ще оставя математика за края, за да могат да се упражняват в почивните дни.

Дата
Вложил
Заглавие

за тестовете

Здравейте!
Със сигурност г-жа Миланова ще отговори на въпроса, но на родителската среща каза, че в седмицата 11-15 май ще са първите два, а идната седмица третия.Дано не те подвеждам, тя ще каже най-точно....А всъщност когато и да е - те колкото знаят днес толкова ще знаят и утре...:)
Преговора обаче много помага..., но като че ли при затвърдени вече знания, иначе не си обяснявам как ще се получат нещата...
Да им стискаме палци , а те да дадат всичко от себе си...:)

Дата
Вложил
Заглавие

за теста

Госпожо Миланова, кога планирате горе -долу да дадете теста за изходящо ниво? Дали тази седмица или другата? Може би сте казали на децата ,обаче Жорко не знае!
Благодаря!

Дата
Вложил
Заглавие

за именния ден

Безкрайно благодарим за сърдечните поздрави! Пожелаваме и на вас само хубави неща да се случват ! Хубав,слънчев и весел уикенд на всички!

Дата
Вложил
Заглавие

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНИКА!

ЖОРКО, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО, МНОГО ЗДРАВ, ЖИЗНЕРАДОСТЕН И УЧЕНОЛЮБИВ, А МАМА И ТАТКО ДА ПЛАЧАТ ЗАРАДИ ТЕБ САМО ОТ РАДОСТ!!!!!!

Дата
Вложил
Заглавие

І-б и г-жа Миланова

Да те пази и води Св. Георги- Победоносец.Бъди здрав, слушай родителите си и запази веселата си усмивка!!!
Весел празник на цялото семейство!!!!

<< 21 | 22 | 23 | 24 | 25 >>

News

Постижения

10.03.2012 14:48
В началото на 2012 година се проведоха няколко състезания, в които нашите ученици пожънаха страхотен успех. В трети кръг на националното състезание ИТ Знайко са класирани: Габриела Андреева - група А Маргарита Драганова - група А Венеса Красимирова - група А Огнян Владистлавов - група...
>>

Новини от първата родителска среща

17.09.2011 10:53
Информация за родителската среща, която се проведе на 16.09.2011г. може да намерите тук: Родителска среща - 16.09.2011г
>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Търсене

Дъга - сайт на І-б клас© 2008 All rights reserved.