ФОРУМ

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: 22.05.2009-празникът

Г-жо Манчева, аз също искам да Ви благодаря за перфектно свършената работа на тържеството!
Ако не беше г-жа Миланова нямаше да имаме всичко , което се случи, но без водещ като Вас децата нямаше да бъдат така освободени, спонтанни и емоционални! С Вас те се чувстваха перфектно и мисля, че всички го усетихме! Накарахте ги да се чувстват спокойни и сигурни, а в такъв момент това или прави или разваля всичко! Резултатът го знаем, така че
БЛАГОДАРИМ ВИ!

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: Ре: 22.05.2009-празникът

Аз съм тази, която трябва да благодари...!!! Благодаря на г-жа Манчева, че прие да бъде водеща на нашето тържество, благодаря й за усмивките, настроението и позитивизма, с който ни дари щедро. Сигурно има още мнооооооооого неща, за които трябва да благодаря, но в момента не се сещам...:))))
ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СЪМ ПРОПУСНАЛА - БЛАГОДАРЯ!!!!!

Дата
Вложил
Заглавие

Г-ЖА МИЛАНОВА

БЛАГОДАРЯ ВИ, МИЛИ ДЕЦА!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ, МИЛИ РОДИТЕЛИ!!
ВАШИТЕ ДУМИ МЕ ТРОГНАХА ОТ СЪРЦЕ!!! Вие ме дарихте с обич, която няма измерение. Думите не стигат, да изкажа онова което чувствам.
Желая Ви здраве, много слънце и толкова щастие, колкото може да побере сърцето Ви!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

Дата
Вложил
Заглавие

на 24 май

Честит празник на всички!
И , разбира се, най-вече на УЧИТЕЛИТЕ на децата ни!

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: на 24 май

Снеже, много те моля ако имате снимки от тържеството изпратете ги на имейла ми, за да направя клип. Аз така се улисах в цялата работа, че забравих да снимам и имам съвсем малко в снимки.
Моля, всички родители, които имат снимки от тържеството да ги изпратят на имейла ми аз ще ги обработя в клип и ще ги кача на сайта. Предварително БЛАГОДАРЯ!!!

Училището ми предостави видео запис на цялото тържество, но трябва да се конвентира и тогава ще мога да го кача. Пък е и доста тежко, затова ще трябва да намеря подходящ сървър за съхранение, защото нашия сайт е с малки възможности..((. Когато съм готова ще го публикувам или ще дам линк за теглене. Наистина тържеството ни е било много хубаво!!! Когато съм на сцената и работя с мултимедията, не мога да преценя как е било, но сега когато го гледах на записа истински се забалявах и забелязах, че и децата много са се забавлявали. Това бе целта ни и се радвам, че я постигнахме!!!

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: Ре: на 24 май

Тони, преди по-малко от 10 минути ти изпратих около 60 снимки, но и моята молба е да посъберем от другите родители, защото на нас ни паднаха батериите и поспестихме туй-онуй!

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: Ре: Ре: на 24 май

Благодаря за отзивчивостта. Вече ги качих в "Пикаса", но имам проблем с влизането в нашия сайт, затова не мога за сега да сложа връзка към албума. Но може да го видите, като влезете в профила ми, чрез другите албуми.

Дата
Вложил
Заглавие

ЗА ТЪРЖЕСТВОТО

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СТРАХОТНОТО ТЪРЖЕСТВО ВЧЕРА!!! БЕШЕ МНОГО, МНОГО ВЪЛНУВАЩО, ВЕСЕЛО, ИСТИНСКО И УНИКАЛНО!!!
НАИСТИНА МНОГО НИ ХАРЕСА!!! ЯВНО ДОСТА СТЕ СЕ ПОСТАРАЛИ, НО ОЦЕНКАТА ВИ ОТ НАС Е 7 ПО ШЕСТОБАЛНАТА СИСТЕМА!
/И НА УЧИТЕЛИ И НА УЧЕНИЦИ!!!:):):)/

Дата
Вложил
Заглавие

нещо от сърце

С огромно желание искаме да изкажем БЛАГОДАРНОСТ към г-жа Миланова, която за 9 месеца успя да ограмоти детето ни - вече може да чете , пише правилно/до колкото е възможно за дете в първи клас/ и красиво, смята бързо и лесно....Всеки родител помага и подготвя преди и след като тръгнат на училище на децата си, но не така , както един добър учител го прави....
Тази жена постигна за кратко време това, което малко учители могат - накара учениците си да ходят с желание на училище! Тя имаше всекидневно търпението и УМЕНИЕТО да работи с тях!
ТЯ ГИ УЧЕШЕ, А НЕ ПРОСТО ХОДЕШЕ НА РАБОТА!!! ПО НОВАТОРСКИ И ПРОФЕСИОНАЛЕН НАЧИН, КАТО НА ИГРА , НО С МНОГО СЕРИОЗНИ И ДОБРИ ЗА ДЕЦАТА ПОСЛЕДСТВИЯ!
Не случайно вчера след тържеството по случай завършването им СРЕБРИН!!! плака , защото дълго няма да види госпожата...
Какво повече можем да кажем от едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ, ГОСПОЖО МИЛАНОВА!!!

Дата
Вложил
Заглавие

за тържеството

Здравейте, утре учебен ден ли е ?
Съжалявам ако въпроса звучи странно , но Жорко не може да ми даде еднозначен отговор.
Веднъж казва да, веднъж не.Или трябва направо да ходят на тържеството.
Моля някой да ми каже.

<< 21 | 22 | 23 | 24 | 25 >>

News

Постижения

10.03.2012 14:48
В началото на 2012 година се проведоха няколко състезания, в които нашите ученици пожънаха страхотен успех. В трети кръг на националното състезание ИТ Знайко са класирани: Габриела Андреева - група А Маргарита Драганова - група А Венеса Красимирова - група А Огнян Владистлавов - група...
>>

Новини от първата родителска среща

17.09.2011 10:53
Информация за родителската среща, която се проведе на 16.09.2011г. може да намерите тук: Родителска среща - 16.09.2011г
>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Търсене

Дъга - сайт на І-б клас© 2008 All rights reserved.