ФОРУМ

Дата
Вложил
Заглавие

още въпроси

Утре е вторник и децата имат хореография, след това автобуса ги връща в училище.Деница спомена, че след часовете класната стая се заключва, което си е в реда на нещата, но питането ми е къде ще останат повече от час и половина пътуващите деца, които ще чакат до 13.ооч.? Могат ли да останат в занималнята , въпреки, че не са записани? Досега времето беше чудесно за на двора, но като застудява и вали....И още нещо-декларациите, които попълнихме за безплатно хранене в стола за закуските или за обяд са, т.к на тях не пишеше, а реално обяда би трябвало да е с купони?

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: още въпроси

Пътуващите деца изчакват училищният автобус в занималнята. ТОВА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Вече е обяснено на пътуващите.
Безплатен обяд имат всички пътуващи ученици!!!

Дата
Вложил
Заглавие

едно въпросче

Имам един въпрос във връзка с тренировъчните упражнения по БЕЛ-преговор, но преди това поздравления за госпожа Миланова- страхотен материал, с който "преговарящите" работят с удоволствие!На всеки въпрос - картинка, която да предразположи децата с интерес и усмивка да решават всичко!
Та питането ми е за 15 въпрос - може би аз съм позабравила някои неща, но мисля, че "я" и "й" спадат към съгласните, а там нещо не ми се вързаха дадените звукови модели и думата "яйце". Пак казвам, може и аз да се бъркам, но по-важното е да знам къде е истината, за да не обърквам и Деница, като се наложи да обяснявам нещо...:) Може ли малко яснота?
И ако мога да помогна на други родители при проверката на теста - задължително , правейки този тест карайте децата да натискат след всеки даден отговор "ПРОВЕРИ', т.к в противен случай той като че ли се брои за грешен отговор :(

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: едно въпросче

Благодаря за похвалката :)))).
Та ...мама Снежка е позбравила някои неща, нооооо няма нищо...Сега ще си припомним.
ЯЙЦЕ - 4 букви (я,й,ц,е), 5 звука(й,а,й,ц,е). Хайде сега намерете звуковия модел...:)))))))))

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: Ре: едно въпросче

Много, много БЛАГОДАРЯ за всички отговори!

Дата
Вложил
Заглавие

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !

ДА НИ Е ЧЕСТИТА ПЪРВАТА ГОДИНКА!
ДА СИ Я ЧЕСТИТИМ ОЩЕ ДЪЛГО, И ДА ПЪЛНИМ САЙТА САМО С ХУБАВИ ПОВОДИ!!!
ОТ БЕЗЗЪБИ ПЪРВОЛАЦИ ДО ФУКЛИВИ АБИТУРИЕНТИ!!!:):):) /
ДА ГИ ВИЖДАМЕ КАК РАСТАТ, КАКВО СА ПРЕЖИВЕЛИ ЗАЕДНО И ДА СЕ СЕЩАМЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОГО ИМАМЕ ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН САЙТ!!!!!

Дата
Вложил
Заглавие

Благодаря на родителите на Алекс!

Благодаря Ви за това, което днес сте направили за децата ни! Твърде малко са родителите, които правят нещо подобно в днешно време! А мисля, че всички можем да предложим по нещо и да го направим заедно с тях! На мен ми е минавало през ума да им покажем по-подробно как "помагат" със замърсяването на околната среда и до какво води това. Така че, ако Госпожа Миланова няма нищо против предлагам например в края на месеца да го поднесем на децата в някаква интересна за тях форма ?

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: Благодаря на родителите на Алекс!

Снеже, това което се случи днес в училище наистина е уникално, не само защото Сълзица и Петър се погрижиха нашите деца да научат нещо повече, а защото явно е заразно...:))). Трогната съм от предложението ти и естествено приемам протегната ръка. Благодаря Ви!!!
На фона зловещата ученическа статистика, която ни залива всеки ден от информационните емисии вашата инициатива е като топъл и светъл слънчев лъч!!! Мога само да се радвам и да благодаря на Бога, че съм попаднала на такива прекрасни хора като Вас!!!
Искам да благодаря на бащата на Сребрин - Свилен, който преди няколко дни подари на класа един красив стенен часовник, който е в унисон с тематиката ни за природата.
БЛАГОДАРЯ ВИ, РОДИТЕЛИ!!!!

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: Ре: Благодаря на родителите на Алекс!

Много се радвам, че прие предложението ми!
Още от утре започвам да събирам подходящи за тях материали и ще се уговорим допълнително кога и как ще се случи! :)

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: Ре: Ре: Благодаря на родителите на Алекс!

Още веднъж много, много благодаря!!!

<< 35 | 36 | 37 | 38 | 39 >>

News

Постижения

10.03.2012 14:48
В началото на 2012 година се проведоха няколко състезания, в които нашите ученици пожънаха страхотен успех. В трети кръг на националното състезание ИТ Знайко са класирани: Габриела Андреева - група А Маргарита Драганова - група А Венеса Красимирова - група А Огнян Владистлавов - група...
>>

Новини от първата родителска среща

17.09.2011 10:53
Информация за родителската среща, която се проведе на 16.09.2011г. може да намерите тук: Родителска среща - 16.09.2011г
>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Търсене

Дъга - сайт на І-б клас© 2008 All rights reserved.