ФОРУМ

Дата
Вложил
Заглавие

ЗАДАЧА

Нарисувай с Paint картините от папката: https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=8a3998f239a595da&page=play&resid=8A3998F239A595DA!1127&authkey=uSgVwDkrj1w%24.
Влез в пощата на класа-SkyDrive . Потърси папка "ИТЗнайко - ІV клас". Разгледай картините и ги нарисувай. Качи ги във същата папка, но добави към името на документа своето собствено. Например: "tikva-Вени". Срок: 4.ХІ.2011г.
Приятна работа!!!

Дата
Вложил
Заглавие

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Г-жо Миланова, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! От всички нас - дълбок поклон за всеотдайността, грижите, усилията и всичко онова, което не сме видели, че правите за децата ни! БЛАГОДАРИМ!
България има нужда от УЧИТЕЛИ КАТО ВАС!

Дата
Вложил
Заглавие

Честит празник!

На всички българи - малки, големи и още по-големи - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Дата
Вложил
Заглавие

Успех!

Вече сте IV клас!!! :) Предстои ви една много трудна, но и със сигурност много незабравима година!!! Пожелаваме на всички ви много успехи, / в които не се съмняваме :)/, много лесно и с усмивка да се справяте с всички трудности! И не забравяйте, че това е последната година :(, в която г-жа Миланова ще бъде ваша класна - направете така, че тя да бъде още по-горда с всички вас, направете така, че тя да бъде най-щастливата учителка през тази учебна година!
А ние отново ще бъдем горди родители!!!
УСПЕХ, мили пораснали момичета и момчета!

Дата
Вложил
Заглавие

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

Честит празник на всички малки и големи БЪЛГАРИ!!!

Дата
Вложил
Заглавие

Откриване на новата учебна 2011/2012 година

Тържественото откриването на новата учебна година ще започне в 9.00 ч. на 15.09.2011 г в двора на училището (сградата с дирекцията). Първа родителска среща - 16.09.2011 от 18.00 ч. в класната стая.

Дата
Вложил
Заглавие

Нов успех за Божурчетата

Мили ученици и родители,
Нашият е-проект "Божурчета разказват за Божурище" се класира на ПЪРВО място в областния кръг на националната конференция "Училището - желана територия на ученика" - категория "Гражданско образование, клубна и извънкласна дейност, превенция за борба срещу насилието в училище". ЧЕСТИТО!!!
Предстои ни представяне на национален етап. Нека си пожелаем успех!!!

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: Нов успех за Божурчетата

Пожелаваме ви успех ! Сигурни сме в него и вярваме във вас!!! Страхотни сте! Благодарим ви, че за пореден път ни накарахте да се гордеем с вас и постиженията ви! На целия отбор, начело с г-жа Миланова!!!

Дата
Вложил
Заглавие

Ре: Поздрав

Тони, радвам се за теб и твоите дечица! Успех !!!

Дата
Вложил
Заглавие

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДЕЦА!!!

Мили деца, честит първи юни - Международен ден на детето!
Желая ви здраве, много щастливи преживявания, много пълни с радост дни и много, много, много щури игри!!! Весела ваканция и слънчево лято!!!

<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 >>

News

Постижения

10.03.2012 14:48
В началото на 2012 година се проведоха няколко състезания, в които нашите ученици пожънаха страхотен успех. В трети кръг на националното състезание ИТ Знайко са класирани: Габриела Андреева - група А Маргарита Драганова - група А Венеса Красимирова - група А Огнян Владистлавов - група...
>>

Новини от първата родителска среща

17.09.2011 10:53
Информация за родителската среща, която се проведе на 16.09.2011г. може да намерите тук: Родителска среща - 16.09.2011г
>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Търсене

Дъга - сайт на І-б клас© 2008 All rights reserved.